Міжнародний проєкт у Польщі

Міжнародний проєкт «ART WIOSNA PRZESIEKA 2023»

Міжнародний проєкт «ART WIOSNA PRZESIEKA 2023» відбувся на базі Молодіжного Центру у Карконошах за участі 26 учнів та 4 педагогів, які їх супроводжували, зі шкіл міст Кривий Ріг, Кропивницький та позашкільного закладу «Зміна» з Кривого Рогу.

Усі учасники проєкту на 10 днів отримали перепочинок від 400-денного цілодобового очікування сигналів «Повітряна тривога», отримали масу незабутніх вражень та позитиву, відчули на собі безпосередню турботу громадян Європейського Союзу та цивілізованого світу.

Ми щиро дякуємо директору Палацу молоді ім. Ю.Тувіма - Адаму Кохеру (м. Лодзь), співробітникам Палацу, які були задіяні у цьому проєкті, Фонду сприяння творчості молоді «Convivo», Фонду Ukrainian Center, зокрема Aнастасії Сергухіній. Також вдячні Maddie Fernbach, SUPERHOT та іншим партнерам, які профінансували наш переїзд до місця відпочинку по території Польщі, перебування та харчування у Молодіжному Центрі в Карконошах, організацію змістовного відпочинку.

Окрема подяка Aнастасії Сергухіній та партнерам зі Сполучених Штатів Америки від кропивничан за ліхтарики, які своїм світлом підтримають нас у темні години блекаутів, супутниками варварських атак об’єктів енергосистеми України рашиськими крилатими ракетами.

Протягом 10 днів ми обійшли мальовничі околиці Пшесеки з лісами, річками та водоспадами, відвідали навколишні міста та курорти, оглянули музеї та ознайомилися з процесом виробництва скла. А нетипово морозним квітневим днем у теплих басейнах аквапарку згадали про відпочинок на березі моря, який для громадян України перервався спочатку із-за пандемії коронавірусу, а потім – у зв’язку із агресією російської федерації…

Завдяки вам – небайдужим людям, нам вдалося фізично відпочили та психологічно перезавантажилися!!!

Дякуємо за підтримку!

Наближаємо Перемогу!

Про реалізацію проєкту БІЛЬШЕ ДІЗНАТИСЯ ТУТ

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.