Повернутися до звичайного режиму

Відбудуться культпоходи до обласної філармонії

На виконання Указу Президента України від 12 січня 2009 року №6 «Про деякі невідкладні заходи щодо підтримки культури і духовності в Україні» , з метою сприяння творчому та інтелектуальному розвитку молоді, формуванню здорового способу життя, розвитку духовності, моральності Кіровоградською обласною дитячою філармонією розроблені концертно-пізнавальні та просвітницькі програми для дітей від 6 до 17 років в рамках проектів «Майстри мистецтв - дітям», «Концерти для дітей та батьків», «Діти для дітей», «Завітайте до нас» та музичного лекторію«Мистецтво».

12 жовтня - запрошуються учні 8, 9 та 10 класівпочаток о 14.00«Червона калина – моя Україна»Відкриття ХХІ концертного сезону Дитячої філармонії.Квиток - 10 грн. + на дорогу.
14 жовтня - запрошуються учні 5 класупочаток о 14.00 «Планета барвистої музики».тема: «Подорож з оркестром».Квиток - 10 грн. + на дорогу.
10 листопада - запрошуються учні 11 класупочаток о 14.00 «Музика – моє життя».тема: «Більше ніж музика».Квиток - 10 грн. + на дорогу.
Кiлькiсть переглядiв: 333

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.