До Дня Соборності України

/Files/images/2021/22 01 3.jpg

20 січня 2022 року відбувся круглий стіл, присвячений Дню Соборності України, у якому взяли участь науково-педагогічні працівники КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського», педагоги-організатори і культорганізатори закладів освіти.

У рамках круглого столу презентовано навчальне відео «Від територіальної до духовної Соборності», створене авторським колективом педагогів КЗ «КОІППО імені Василя Сухомлинського» та КЗ «ЦДЮТ» м. Кропивницького.

/Files/images/2021/22 01 2.jpg

Зазначене відео виконано у техніці пісочної анімації так само як і низку інших підготовлених і успішно презентованих у рамках творчо-дослідницького проєкту «30 років – 30 уроків» (з усіма відео проєкту можна ознайомитися за покликанням ТУТ).

У ході круглого столу старший викладач кафедри ТІМСО, кандидат історичних наук Юрій Митрофаненко зазначив, що ідея Соборності була провідною для українців на різних етапах державотворення. Також Юрій Станіславович наголосив на важливості проблеми розвитку духовної соборності як запоруки Соборності державної та політичної. Ним було запропоновано підходи до розвитку почуття соборності в учнівської молоді.

Педагоги-організатори Олена Губль, Вікторія Бринза, Ірина Корнєєва, Катерина Лопатюк, Альона Соляник презентували сучасні форми національно-патріотичного виховання учнівської молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 131

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.